Background Image
Table of Contents Table of Contents
Previous Page  4 / 82 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 4 / 82 Next Page
Page Background

Πίνακας Περίεχομενων

4

www.traders-mag.gr

12.2015

Γνωμή των είΔίκων

12 TRADERS´ Talk H Emma Morris, Διευθύντρια εταιρικών σχέσεων της 24option, μας μιλάει για τα δυαδικά δικαιώματα

είςαΓωΓίκο αρΘρο

14 επωφεληθείτε από την πτώση των τιμών Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις ανοιχτές πωλήσεις Για να προστατευτείτε από πιθανές χρηματιστηριακές καταιγίδες θα πρέπει να γνωρίζετε πώς να κερδίζετε ακόμα και σε περιόδους πτώσης των τιμών ή πώς να περιορίζετε τις απώλειες στον λογαριασμό σας. Η λύση: ανοικτές πωλήσεις. Δείτε πως λειτουργεί το λεγόμενο short selling, ποιες είναι οι ευκαιρίες και οι κίνδυνοι που συνδέονται με αυτό και ποια εργαλεία της τεχνικής ανάλυσης είναι κατάλληλα για την αναγνώριση καθοδικών αγορών. Η αγορά δεν είναι μονόδρομος.

ερΓαλεία

26 Βρείτε μοτίβα και αναπτύξτε κατάλληλες στρατηγικές Το Market Memory κατέστησε δυνατό αυτό που αναζητούσαν πολλοί επενδυτές: μια απλή λύση που επιτρέπει τον εντοπισμό μοτίβων και, κατά συνέπεια, την ανάπτυξη αντικειμενικών στρατηγικών. Διαβάστε εδώ πώς λειτουργεί το εργαλείο και τι προσφέρει.

ςτρατήΓίκες

32 Δημιουργήστε μηνιαία ροή μετρητών πουλώντας δικαιώματα προαίρεσης μετοχών μέρος 3ο Σε αυτό το τελευταίο άρθρο, θα συνδυάσουμε και τις δύο στρατηγικές και θα δημιουργήσουμε μια πολυεπίπεδη στρατηγική πώλησης δικαιωμάτων προαίρεσης, με τους ίδιους στόχους της παραγωγής μηνιαίας ροής μετρητών και της συντήρησης του κεφαλαίου ως βασική προτεραιότητα. 38 ςυναλλαγές με Cloud Charts – μέρος 3ο Αυτό είναι το τρίτο άρθρο του ταξιδιού μας «Ichimoku Journey». Στόχος μας είναι να διδάξουμε τη στρατηγική Ichimoku High Probability που είναι η θεμελιώδης στρατηγική. 42 ομαλές καμπύλες αποδόσεων και μόχλευση Ένας αλγόριθμος για το Δείκτη S&P 500 Πολλές σύγχρονες επενδυτικές προσεγγίσεις, ιδίως μετά το crash του 2008, επικεντρώνονται σε μεγάλο βαθμό στο λεγόμενο “algorithmic trading” (αλγοριθμική επενδυτική). Με αυτόν τον όρο αναφερόμαστε στη δημιουργία λογισμικού που με κάποιο ευρετικό (heuristic π.χ. τεχνική ανάλυση) ή οικονομετρικό αλγόριθμο αποφασίζει αυτόματα το πώς θα τοποθετηθούν τα χρήματα ενός χαρτοφυλακίου σε διάφορα επενδυτικά προϊόντα. 14 50 6 νεα Τα νέα από τον κόσμο των χρηματοοικονομικών