Background Image
Table of Contents Table of Contents
Previous Page  4 / 77 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 4 / 77 Next Page
Page Background

Πίνακας Περίεχομενων

4

www.traders-mag.gr

03.2015

είςαγωγίκο αρθρο

6 επιτυχή συστήματα εκτέλεσης συναλλαγών με τη βοήθεια δεικτών – ή σωστή στρατηγική για οποιαδήποτε στιγμή Το εισαγωγικό μας άρθρο έχει ως σκοπό να δείξει πώς να εργάζεστε με τους δείκτες και να επιτυγχάνετε σταθερά κέρδη, καθώς επίσης και πότε να μην τους χρησιμοποιείτε.

γνωμή των είΔίκων

14 Πέντε προαπαιτούμενα για επιτυχίες στις χρηματαγορές Τόσο απλά … αλλά και τόσο δύσκολα στην εφαρμογή τους.

εργαλεία

20 www.marketsmith.com Παρουσιάζουμε ένα αποδοτικό εργαλείο για την επιλογή κατάλληλων μετοχών. Αναφερόμαστε στο MarketSmith, ένα διαδικτυακό εργαλείο επιλογής και ανάλυσης. 24 ProRealTime Η ProRealTime είναι μία κορυφαία online πλατφόρμα trading. Η εταιρία δημιουργήθηκε το 2001 και χρησιμοποιείται καθημερινά από χιλιάδες επαγγελματίες, και μη, traders. 30 Elwave 9.6 by Prognosis Σε αυτό το τεύχος θα ρίξουμε μια προσεκτική ματιά σε ακόμη ένα λογισμικό που εξετάζει την αρχή των κυμάτων Elliott. Πρόκειται για το ολλανδικό προϊόν Elwave.

ςτρατήγίκες

36 ςυναλλαγές Turtle 2.0 χρησιμοποιήστε τον όγκο ως βαρόμετρο τάσης Εκτός από τα δεδομένα τιμών, ο όγκος που συναλλάσσεται στα χρηματιστήρια αποτελεί το δεύτερο σημαντικότερο κομμάτι πληροφοριών για την τεχνική ανάλυση. 42 ή ευρωζώνη στο δρόμο του QE τι προσφέρει στους επενδυτές ΟΙ επιπτώσεις στα νομίσματα και οι αναδιαρθρώσεις των χαρτοφυλακίων. 46 ςυναλλαγές για βραχυπρόθεσμα αλλά και πιο μακροπρόθεσμα κέρδη – τα καλύτερα των δύο κόσμων - μέρος 1ο Η βασισμένη στην τάση μεθοδολογία του συντάκτη επιδιώκει να συλλάβει τόσο τα βραχυπρόθεσμα όσο και τα πιο μακροπρόθεσμα κέρδη με τη χρησιμοποίηση μιας υβριδικής προσέγγισης. 6 18 νεα Τα νέα από τον κόσμο των χρηματοοικονομικών 60