Background Image
Table of Contents Table of Contents
Previous Page  4 / 84 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 4 / 84 Next Page
Page Background

Πίνακας Περίεχομενων

4

www.traders-mag.gr

05.2015

είςαΓωΓίκο αρθρο

8 12 συμβουλές για πετυχημένες συναλλαγές αυτή είναι η νοοτροπία των επαγγελματιών Στο εισαγωγικό άρθρο αυτού του μήνα, θα θέλαμε να σας δώσουμε μια γενική εικόνα από τα πιο σημαντικά πράγματα που ακούσαμε από επαγγελματίες επενδυτές κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών.

ΓνωμΗ των είΔίκων

18 εναλλαγή κλάδων (Sector Rotation) Eντοπισμός καίριων σημείων Η εναλλαγή κλάδων βασίζεται στην ιδέα ότι διαφορετικοί τομείς των αγορών μετοχών συμπεριφέρονται διαφορετικά κατά τις διάφορες φάσεις ενός οικονομικού κύκλου. 24 ο συνδυασμός του ταλαντωτή Stochastic με την γραμμή τάσης. – απλότητα vs πολυπλοκότητας ! Ο Χρήστος Ευθυμίου μας παραθέτει ανάλυση σε μια απο τις στρατηγικές του.

ερΓαλεία

32 www.quantopian.com το σημείο συνάντησης για τους επενδυτές Algo Όλο και περισσότεροι ιδιώτες επενδυτές αναγνωρίζουν τα πλεονεκτήματα της μεθοδικής εκτέλεσης συναλλαγών και, ως εκ τούτου, χρησιμοποιούν αλγόριθμους. Η Quantopian είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει αυτές τις δυνατότητες. 36 EA Wizard και SQ Tick Downloader εργαλεία για προγραμματιστές συστημάτων εκτέλεσης συναλλαγών Σας παρουσιάζουμε ένα τέτοιο λογισμικό πρόγραμμα και ένα πρόγραμμα για μεταφόρτωση των ιστορικών που απαιτούνται.

ςτρατΗΓίκες

42 Παρουσίαση του δείκτη Fibonacci Retracement Channel Η χρήση του και οι εφαρμογές του Οποιοσδήποτε μελετά διαγράμματα τιμών θα παρατηρήσει ότι η δράση τιμών εμφανίζεται συχνά μέσα σε κανάλια. Το παρόν άρθρο θα παρουσιάσει το δείκτη Fibonacci Retracement Channel, μαζί με αρκετές εφαρμογές και αναλύσεις με τη χρήση αυτού του δείκτη.

βαςίκα

50 κατάταξη Δυναμικής απόδοσης ςυναλλαγματικών ζευγών – Η αγορά του FX Με δεκάδες διαθέσιμα ζεύγη συναλλαγμάτων (forex) για συναλλαγές και ανάλυση, οι σχέσεις των επιδόσεων μεταξύ όλων αυτών των ζευγών μας δίνει την ευκαιρία να υπολογίσουμε ποια νομίσματα είναι σχετικά ισχυρότερα ή ασθενέστερα σε σύγκριση με άλλα νομίσματα. 8 26 νεα Τα νέα από τον κόσμο των χρηματοοικονομικών 58